FD624 NIEUW

Gebruik op de weg DRIVE
alt text

FD624 NIEUW

Gebruik op de weg DRIVE

ENLITEN logo

 

DE ULTIEME BETROUWBAARHEID OM NET DAT STAPJE VERDER TE GAAN

 

Met de nieuwe Firestone Range willen we vloten helpen succesvol te zijn op de weg en op de klok door de beste bandenoplossingen te bieden. Daarom hebben we Firestone Regional Steer-, Drive- en Trailer-banden ontwikkeld voor gebruik op de weg, geïntegreerd met de geavanceerde Enliten-technologie. De nieuwe Firestone FS424 / FD624 / FT524-banden zijn ontworpen voor geweldige handling en duurzame prestaties met compromisloze efficiëntie het hele jaar door. Ze zijn uw slimme keuze om net dat beetje extra te doen en uiteindelijk uw totale eigendomskosten te verlagen.

 

  • Langere kilometrage - Verhoogde kilometrage van 10% tot 20% vergeleken met voorganger 1
  • Het hele jaar door operationeel  - Wet Grip Labelklassen in lijn met concurrenten Winterklaar met 3PMSF
  • Concurrerende brandstofefficiëntie - RRC labelklassen in lijn met concurrenten Verminderde rolweerstand 8% tot 15% vergeleken met voorganger 1

Wettelijke kennisgeving

1Gebaseerd op interne benchmarkverbetering ten opzichte van voorgaande modellen (FS422Plus, FD622Plus, FT522Plus). Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de wegomstandigheden, het weer, het patroon en de maat.

 

ENLITEN is een combinatie van geavanceerde technologieën die maximale veiligheid, uitstekende bandenprestaties en verbeterde duurzaamheidskenmerken biedt, terwijl de banden tegelijkertijd EV- en toekomstbestendig zijn.

EEN DEALER VINDEN

Op zoek naar een Firestone dealer? Vertel ons waar u zich bevindt en we tonen u de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Use my current location

Geen resultaten

alt text